image
image
ΕΛ
EN
ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΚΛΑΔΟΙ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
image
Αναγνώριση & Συμβουλευτική Συλλογικών Σχημάτων
Αναγνώριση και Διαχείριση Συνεταιρισμών, Ομάδων & Οργανώσεων Παραγωγών....
image
Υποβολή Επενδυτικών Προγραμμάτων
Προετοιμασία και υποβολή προτάσεων σε προγράμματα χρηματοδοτικών ενισχύσεων...
ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟ
ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ
BLOG
ΚΑΡΙΕΡΑ
main_title_icon
Θέλεις να ενημερώνεσαι άμεσα;
espa
espa
Νέος Αναπτυξιακός Νόμος ως τα τέλη Ιουνίου

Νέος Αναπτυξιακός Νόμος ως τα τέλη Ιουνίου

Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης: 2'
Δεσμεύσεις για νέο Αναπτυξιακό Νόμο μέχρι το τέλος Ιουνίου και ενίσχυση της νεανικής και της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας με 4,5 δις ευρώ από το νέο ΕΣΠΑ, αλλά και με 3 δις ευρώ τμηματικά έως το 2020, ανέλαβε ο υπουργός Οικονομίας Γ.Σταθάκης, μιλώντας στην Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας και Κεντρικής Ελλάδας που πραγματοποιήθηκε χθες Σάββατο παρουσία πλήθους κόσμου.

Όπως είπε ο κ. Σταθάκης "Μέχρι το τέλος Ιουνίου θα έχει ολοκληρωθεί το σχέδιο για τον νέο αναπτυξιακό νόμο, ανέφερε ο κ. Σταθάκης, ενώ τα αποτελέσματα από τον προηγούμενο είναι που έχει παγώσει για διάστημα περίπου ενός χρόνου, είναι να υπάρχουν οφειλές ύψους 4,5 δις ευρώ προς τις επιχειρήσεις, ενώ περίπου 40.000 φάκελοι με προτάσεις δεν έχουν ακόμη ανοιχτεί!"

Ανέφερε επίσης ότι "Υπάρχει κενό εδώ και ένα χρόνο. Μέχρι τέλος Ιουνίου θα έχει ολοκληρωθεί ο νέος αναπτυξιακός ο οποίος εκ των πραγμάτων πρέπει να είναι διαφορετικός. Ο προηγούμενος αντιμετώπιζε όλες τις επενδύσεις σαν να είναι ίδιες. Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό. Με διάλογο θα γίνει επιλογή για τους κλάδους που θα στηριχθούν περισσότερο. Καινοτομία, παραγωγή, δημιουργίας θέσεων εργασίας. Αναπτυξιακός με βάση το αναπτυξιακό μοντέλο που θέλουμε να επιδιώξουμε."
 
Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με την GROWPLAN O.E. (2310.606.600, 23210.54.404, info@growplan.gr).
ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
topbar